Voordelen van de coating

Langdurige bescherming tegen vuil en vocht

De coating biedt 5 jaar bescherming tegen vuil en vocht.

Eenvoudiger en sneller schoon

Vuil en vocht hechten slecht waardoor de fiets sneller en eenvoudiger schoon te maken is.

Er hecht minder vuil aan de fiets tijdens het rijden

Tijdens het fietsen hecht er minder vuil, waardoor de fiets in gewicht minder snel toeneemt.

Krasbestendiger

De transparante coating zorgt ervoor dat de fiets beter beschermd is tegen kleine krassen.

UV-werend

De ondergrond wordt UV-werend door onze coating, waardoor de lakkleur langer behouden wordt. Daarnaast krijgt de laklaag van gebruikte fietsen de oorspronkelijke lakkleur terug.

Duurzaam

Er is minder water nodig om de fiets te reinigen. Daarnaast zijn er geen schoonmaakmiddelen meer nodig om de behandelde onderdelen schoon te maken. De nano deeltjes in onze nano coating gaan een zeer sterke chemische verbinding aan met het onderliggende oppervlak. Hierdoor is er geen sprake van ‘vrije’ deeltjes die een nadelig effect op de omgeving kunnen hebben. De coating is pfas vrij

Rapid Clean Coating

De coating is ontwikkeld op basis van nanotechnologie wat inhoudt dat er op moleculair niveau een verbinding wordt aangegaan met de laklaag. Op onderstaande afbeelding is te zien hoe een oude verweerde ondergrond na behandeling weer vlak en minder vatbaar is voor vuil en vocht. Tijdens de behandeling wordt er een dikte van 3nm (nanometer) coating aangebracht wat zorgt voor een glasachtige structuur waardoor de behandelde onderdelen krasbestendiger zijn.

Het effect van coating is dat u na uw rit de fiets snel en gemakkelijk schoon kan spuiten. Deze efficiënte manier zorgt ervoor dat er geen onnodig water wordt verbruikt. Na de behandeling mag de tweewieler niet worden gereinigd met zure of alkalische middelen, omdat de werking van de coating daardoor wordt beïnvloed. De onderdelen die wij behandelen zijn: het frame, de voorvork, de velgen en het crankstel.